Over ons

Al jaren was Garage Centraal een zekerheid in Zuid – West Vlaanderen. Net op dat elan willen we doorgaan maar dan onder de naam MAN Zuid Vlaanderen.

Garage Centraal is sinds 1 juni 2010 MAN Zuid Vlaanderen geworden. Met de nieuwe naam willen we een nog grotere groei van ons klantenbestand in Vlaanderen. Als erkende MAN “Verkoop – en Service” verdeler streeft MAN Zuid Vlaanderen als het ware naar een begrip in de vrachtwagenwereld dat staat voor betrouwbaarheid waar de klant “centraal” staat om op die manier te resulteren in tevredenheid van de klant.

De werkplaats is voorzien van alle nodige uitrustingen en gereedschappen, zoals onze nieuwe remtestbank met hefsysteem, waarmee we volgens de nieuwe voorschriften de remdoelmatigheid kunnen meten. Met de MAN – CATS kunnen we zowel diagnoses als programaties uitvoeren. Als erkende installateur hebben we de vereiste apparatuur om zowel analoge als digitale tachografen te ijken en snelheidsbegrenzers af te stellen.

De originele MAN wisselstukken kunnen we via MANTIS per chassisnummer van elke MAN opzoeken, waarna we die online in het centraal magazijn in Duitsland kunnen bestellen. Elke nacht gebeurt een levering, waardoor we onze klanten vlug kunnen bedienen.

Natuurlijk staan wij 24 op 24 uur en 7 dagen op 7 klaar voor onze klanten. Ook MSM 24, het in München gelegen depannagecentrum van MAN voor Europa, weet onze diensten te waarderen voor buitenlandse gestrande vrachtwagens in onze regio.

10 Klantenbeloftes

Sales

Parts en Service